Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

085-9022660

Curam Uitvaartsupport

Wie zijn wij?

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn CURAM Uitvaartsupport, een onderdeel van Funus Uitvaartzorg B.V. Wij wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een goede, sterke, complete en representatieve organisatie.

CURAM Uitvaart support beschikt over twee teams van goed opgeleide en ervaren zorgmedewerkers. Zij staan 24/7 voor u paraat. Waarom wij werken met twee teams? Omdat wij streven naar een zeer korte aanrijtijd. Daardoor bent u verzekerd dat u gelijk verbonden wordt met het dienstdoende team. Dus géén callcenter of tussenpersonen, maar korte lijnen. Gastdames om u te assisteren? Koffiedames voor de catering? Dragers et cetera? Verderop op onze website leest u hier meer over! Wij willen u uitnodigen om onze website rustig door te lezen, zodat u kunt zien dat wij alles onder één dak hebben en wij u een compleet pakket kunnen aanbieden. CURAM Uitvaartsupport is er voor u!

Ga naar de website