Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

085-9022660

Crematorium Cremaere

In Almere vindt u ons crematorium Cremaere. Met onze dienstverlening staan wij u graag bij in een moeilijke periode. Ons uitgangspunt is om op zorgzame wijze transparant en milieubewust u te helpen tegen een eerlijke prijs. Bij Cremaere heeft u de mogelijkheid om het afscheid op eigen wijze en op een eigen gekozen locatie te verzorgen. U kunt het afscheid dus ook op een plek laten plaatsvinden waar de overledene zich prettig voelde. Dus hoeft dus niet per se in een crematorium.

Door jarenlange ervaring en samenwerking met tientallen uitvaartbedrijven verdeeld over Nederland, is ons concept ontstaan. Wij zijn duurzaam, duidelijk en zorgzaam. Uw laatste wens is bij ons in vertrouwde handen. Ons motto is dan ook: ‘Vier het leven van de overledene zoals hij of zij zelf in het leven stond’. Bij Cremaere geven wij uw wensen gehoor en kunnen we zo de crematie die kleur geven die u wenst.

Ga naar website