Ons uitvaartcentrum

Bij Lingese Uitvaartzorg beschikken we over ons eigen uitvaartcentrum. Hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een mooi en passend afscheid. Of u nu kiest voor een groot afscheid in onze aula, of een intiem afscheid in een afgeschermd deel van de aula.

Alle tijd voor het afscheid

Wij hebben als uitgangspunt dat een uitvaart vaak een weerspiegeling is van iemands leven. Er moet dan ook ruim de tijd en gelegenheid zijn om afscheid te nemen, het liefst in een sfeer die hierbij past. Zo hebben wij ruimtes waar je in intieme kring op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw geliefde. Alle mogelijkheden zijn aanwezig, van catering tot audiovisuele middelen. Ook is het mogelijk een uitvaart vanuit uw eigen locatie te organiseren, zoals bijvoorbeeld een huiskamer of tuin. Wij helpen u graag met deze persoonlijke invulling van het afscheid. Het uitvaartcentrum heeft ook voldoende ruimte voor zowel een grote als een intieme condoleance. 

Verzorgen

Verder is er de mogelijkheid om de verzorging van de overledene in ons uitvaartcentrum te laten plaatsvinden. We hebben de beschikking over een ervaren verzorgingsteam die de verzorging en het vervoer op een correct en gepaste wijze uitvoert. Indien mogelijk kan de overledene natuurlijk ook thuis worden opgebaard of elders, zoals in ons uitvaartcentrum in Geldermalsen of bijvoorbeeld in een verzorgings- verpleeghuis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de faciliteiten van ons uitvaartcentrum? Of wilt u meer weten over de sfeer in ons uitvaartcentrum? U bent van harte welkom om langs te komen! Ook kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Voor onze contactgegevens en onze openingstijden kunt u terecht op onze contactpagina. Ons contactformulier is te vinden onderaan deze pagina. Hier zult u wederom onze contactgegevens en onze locatie op Google Maps vinden. Wij horen graag van u!

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Dankwoorden en reviews
google-4-9-customer-rating
Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.