Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

085-9022660

Koningshof Uitvaartzorg

In ons uitvaartcentrum gelegen in Soest zult u alle faciliteiten vinden die u nodig heeft om uw uitvaart te organiseren. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de ligging en faciliteiten van ons uitvaartcentrum.

Onze uitvaartonderneming is gelegen aan de Koningsweg 20 in Soest, in het noorden van de provincie Utrecht. Deze omgeving is rijk aan natuur. Zo zult u duinen, bossen en zelfs heide vinden. Bij Uitvaartzorg Koningshof bieden wij u de mogelijkheid om uw uitvaart ook buiten ons uitvaartcentrum te organiseren op een door uw gekozen plek. Onze omgeving biedt hier verschillende mooie plekken voor, bijvoorbeeld in de genoemde natuur of in het centrum van Soest. Voor meer informatie over de mogelijkheid om uw uitvaart in onze omgeving te organiseren kunt u terecht op onze pagina ‘Uitvaart locatie’. Deze kunt u vinden onder het kopje ‘mogelijkheden’ of via deze link.

Ga naar website