Koningshof Uitvaartzorg

In ons uitvaartcentrum gelegen in Soest zult u alle faciliteiten vinden die u nodig heeft om uw uitvaart te organiseren. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de ligging en faciliteiten van ons uitvaartcentrum.

Onze uitvaartonderneming is gelegen aan de Koningsweg 20 in Soest, in het noorden van de provincie Utrecht. Deze omgeving is rijk aan natuur. Zo zult u duinen, bossen en zelfs heide vinden. Bij Uitvaartzorg Koningshof bieden wij u de mogelijkheid om uw uitvaart ook buiten ons uitvaartcentrum te organiseren op een door uw gekozen plek. Onze omgeving biedt hier verschillende mooie plekken voor, bijvoorbeeld in de genoemde natuur of in het centrum van Soest. Voor meer informatie over de mogelijkheid om uw uitvaart in onze omgeving te organiseren kunt u terecht op onze pagina ‘Uitvaart locatie’. Deze kunt u vinden onder het kopje ‘mogelijkheden’ of via deze link.

Ga naar website

Dankwoorden en reviews

google-4-9-customer-rating
Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.