Cremaere

In Almere vindt u ons crematorium Cremaere. Met onze dienstverlening staan wij u graag bij in een moeilijke periode. Ons uitgangspunt is om op zorgzame wijze transparant en milieubewust u te helpen tegen een eerlijke prijs. Bij Cremaere heeft u de mogelijkheid om het afscheid op eigen wijze en op een eigen gekozen locatie te verzorgen. U kunt het afscheid dus ook op een plek laten plaatsvinden waar de overledene zich prettig voelde. Dus hoeft dus niet per se in een crematorium.

Door jarenlange ervaring en samenwerking met tientallen uitvaartbedrijven verdeeld over Nederland, is ons concept ontstaan. Wij zijn duurzaam, duidelijk en zorgzaam. Uw laatste wens is bij ons in vertrouwde handen. Ons motto is dan ook: ‘Vier het leven van de overledene zoals hij of zij zelf in het leven stond’. Bij Cremaere geven wij uw wensen gehoor en kunnen we zo de crematie die kleur geven die u wenst.

Ga naar website

Stille crematie

Bij Cremaere hebben wij in de basis ingezet op duurzaam werken en kunt u dit terugvinden in alle onderdelen van ons bedrijf. Zo is onze volledig elektrische oven voorzien van duurzaam ingerichte energie. Wij maken hierbij dus geen gebruik van gas en hiermee hebben we dus ook geen CO2 uitstoot. Daarnaast wijken wij ook prijstechnisch af van wat ‘als gebruikelijk’ wordt aangeboden. Daarom durven wij gerust te stellen dat wij tot een van de goedkoopste en groenste crematoria van Nederland behoren.

Bij Cremaere is het alleen mogelijk om een technische crematie uit te laten voeren, dit wordt ook wel een stille of vrije crematie genoemd. Dat betekent dus dat de afscheidsdienst ergens anders plaatsvindt dan in het crematorium. Het voordeel hiervan is dat u vrij bent in het kiezen van een mooie en passende locatie voor het afscheid. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over Cremaere. Wij helpen u graag verder.

Ga naar website

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.