Funus Uitvaartzorg

Funus Uitvaartzorg bestaat uit meerdere locaties voor uitvaartverzorging verdeeld over plaatsen boven de grote rivieren. De uitvaart locaties zijn te vinden in Groningen, Brummen, Leusden, Gorinchem, Geldermalsen, Soest, Baarn en Zaltbommel. Uiteraard verzorgen deze uitvaartbedrijven ook uitvaarten op andere prachtige locaties in de nabije omgeving van deze plaatsen.

Funus uitvaartzorg heeft een samenwerking met het crematorium genaamd ‘Cremaere’ in Almere. Dit zusterbedrijf is nauwsluitend verbonden met de Funus groep. In september 2020 is Funus Uitvaartzorg overgenomen door haar directeur Hans de Kluijver. Hoewel er veel veranderd is in de geschiedenis van onze uitvaartbedrijven, is de kwaliteit altijd hetzelfde gebleven.

Bij al onze uitvaartbedrijven staan onze behulpzame en ervaren uitvaartverzorgers voor u klaar. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. In deze moeilijke periode komt er veel op u af en moeten er in korte tijd veel beslissingen genomen worden. Onze ervaren uitvaartverzorgers helpen u graag bij het nemen van deze beslissingen en het verzorgen van een mooi en passend afscheid.

Uitvaartcentra

Bij al onze uitvaartbedrijven staan uw wensen op de eerste plaats. De Funus groep beschikt over eigen mooi ingerichte uitvaartcentra, het is altijd mogelijk hier gebruik van te maken. In onze uitvaartcentra beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een waardige uitvaart. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een mooie locatie te kiezen voor het afscheid van uw dierbare. Wij kunnen u adviseren over geschikte en prachtige locaties in de omgeving.  Wij denken graag met u mee.

Al onze vestigingen regelen alles volledig volgen uw wensen en verzorgen uitvaarten op maat. Denk aan muziek, beeld, bloemen, vervoer en alles wat komt kijken bij het verzorgen van een uitvaart. Ook is het mogelijk om bij ons uw uitvaart te laten registreren. Daarnaast bieden wij u, al vooraf, de mogelijkheid om uw uitvaartwensen te bespreken met een van onze uitvaartverzorgers en deze vast te laten leggen. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over alles wat speelt tijdens en rond een uitvaart.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.