Woudrichem

Prachtige uitvaart in uitvaartcentrum Woudrichem met Uitvaartzorg de Groot

Afscheid nemen kunt u maar één keer. Bij Uitvaartzorg de Groot bent u verzekerd van prachtige uitvaart en een waardig afscheid van uw geliefde dierbare. Wij zijn gevestigd in Gorinchem maar hebben meerdere uitvaartlocaties in Zuid-Holland en Noor-Brabant. Ook hebben wij een uitvaartcentrum in Woudrichem. Het is echter ook mogelijk om in een ander regio een uitvaart te organiseren. De wensen van u en uw nabestaanden staan bij ons centraal en wij zijn er van overtuigd dat persoonlijke aandacht voor nabestaanden de zorg kwalitatief verbeterd. Voor onze uitvaartverzorgers bent u altijd de prioriteit. Geduld, aandacht en persoonlijk contact zijn voor ons heel belangrijk.

U heeft gekozen om te vertrouwen in ons en het is onze taak om te laten zien dat wij dit vertrouwen nooit willen en mogen beschadigen. Het afscheid van uw geliefde moet voor u perfect en en zorgloze ervaring zijn. Onze uitvaartverzorgers zorgen er voor dat u het afscheid van uw dierbare op die manier ervaart.

Bij ons bent u prioriteit

U krijgt een persoonlijke uitvaartverzorger die uw aanspreekpunt is. Samen zorgen jullie ervoor dat uw laatste wensen correct vertaald worden naar de organisatie van uw uitvaart. Al de wensen worden in een gesprek rustig doorgenomen en uw uitvaartverzorger is van alle ontwikkelingen op de hoogte. Het is fijn om al uw wensen te vertellen aan een dierbare zodat hij/zij ook kan helpen met het organiseren van de uitvaart als u dit niet meer lukt. Bij het regelen van de uitvaart is veel mogelijk, ook als u een klein budget heeft. Samen met uw uitvaartverzorger worden de mogelijkheden en uw prioriteiten besproken zodat uw persoonlijke wensen vervult worden.

Als u nog vragen heeft of als er nog onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd een kijkje nemen op onze website of contact met ons opnemen, wij staan 24/7 voor u klaar. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!

Ga naar website (deze vestiging valt onder De Groot Uitvaartzorg)

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.