Uitvaartzorg Boerhaave

Al vele jaren is onze uitvaartzorg een begrip in Groningen en omgeving. In ons uitvaartcentrum zult u alle faciliteiten vinden die u nodig heeft voor het organiseren van uw uitvaart.

Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Boerhaavelaan 19 in Groningen. Het werkgebied van onze uitvaartzorg is dus de omgeving Groningen, maar in overleg is een uitvaart elders ook te organiseren. In ons uitvaartcentrum hebben wij alle voorzieningen die u nodig heeft voor het organiseren van uw uitvaart. Zo beschikken wij over twee aula’s waar een plechtigheid georganiseerd kan worden (zie foto). Verder beschikt ons uitvaartcentrum over een huiskamer en rouwkamer, waar u juist geborgenheid kan opzoeken. Voor meer informatie over ons uitvaartcentrum kunt u langskomen of contact opnemen.

Ga naar website

Dankwoorden en reviews

google-4-9-customer-rating
Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.