Curam Uitvaartsupport

Wie zijn wij?

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn CURAM Uitvaartsupport, een onderdeel van Funus Uitvaartzorg B.V. Wij wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een goede, sterke, complete en representatieve organisatie.

CURAM Uitvaart support beschikt over twee teams van goed opgeleide en ervaren zorgmedewerkers. Zij staan 24/7 voor u paraat. Waarom wij werken met twee teams? Omdat wij streven naar een zeer korte aanrijtijd. Daardoor bent u verzekerd dat u gelijk verbonden wordt met het dienstdoende team. Dus géén callcenter of tussenpersonen, maar korte lijnen. Gastdames om u te assisteren? Koffiedames voor de catering? Dragers et cetera? Verderop op onze website leest u hier meer over! Wij willen u uitnodigen om onze website rustig door te lezen, zodat u kunt zien dat wij alles onder één dak hebben en wij u een compleet pakket kunnen aanbieden. CURAM Uitvaartsupport is er voor u!

Ga naar de website

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.