Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

085-9022660

Valleilaan Uitvaartzorg

Wij zijn gevestigd aan de Valleilaan 2 in Leusden. De gemeente Leusden ligt in het westen van de provincie Utrecht, op ongeveer 3 kilometer afstand van Amersfoort. Bij ons op locatie is alles aanwezig om de uitvaart te organiseren die u voor ogen heeft. Ook zijn er verschillende opties bespreekbaar wat betreft de prachtige omgeving van ons uitvaartcentrum.

Ons uitvaartcentrum in Leusden biedt u alle faciliteiten nodig om een passend afscheid te organiseren. Zo beschikken wij over een aula, waar de plechtigheid gehouden kan worden. Ook bieden wij de mogelijkheid om na de uitvaart herinneringen op te halen met een door ons verzorgd hapje of drankje. Verder heeft u de optie om de verzorging van de overledene binnen ons uitvaartcentrum plaats te laten vinden, met de hulp van ons ervaren verzorgingsteam. Om alle mogelijkheden die ons uitvaartcentrum u biedt door te spreken kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Ga naar website