Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

085-9022660

Funus Uitvaartzorg

Funus Uitvaartzorg bestaat uit meerdere locaties voor uitvaartverzorging verdeeld over plaatsen boven de grote rivieren. De uitvaart locaties zijn te vinden in Groningen, Brummen, Leusden, Gorinchem, Geldermalsen, Soest, Baarn en Zaltbommel. Uiteraard verzorgen deze uitvaartbedrijven ook uitvaarten op andere prachtige locaties in de nabije omgeving van deze plaatsen.

Funus uitvaartzorg heeft een samenwerking met het crematorium genaamd ‘Cremaere’ in Almere. Dit zusterbedrijf is nauwsluitend verbonden met de Funus groep. In september 2020 is Funus Uitvaartzorg overgenomen door haar directeur Hans de Kluijver. Hoewel er veel veranderd is in de geschiedenis van onze uitvaartbedrijven, is de kwaliteit altijd hetzelfde gebleven.

Bij al onze uitvaartbedrijven staan onze behulpzame en ervaren uitvaartverzorgers voor u klaar. Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. In deze moeilijke periode komt er veel op u af en moeten er in korte tijd veel beslissingen genomen worden. Onze ervaren uitvaartverzorgers helpen u graag bij het nemen van deze beslissingen en het verzorgen van een mooi en passend afscheid.